Blachy

wypiekowa

Blacha aluminiowa wypiekowa 3 lub 4 rantowa

Blacha służąca do wypieku wielu standardowych produktów piekarniczych i cukierniczych. Jest odporna na korozję, nie wygina się podczas pieczenia, szybko się nagrzewa i oddaje ciepło.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach.
Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,0mm; 1,5mm; 2,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x25mm
  • – 600x400x40mm
  • – 600x400x60mm
  • – 600x800x20mm
  • – 780x580x20mm
  • – 980x580x20mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

Blacha

Blacha aluminiowa transportowa 3 lub 4 rantowa

Blacha służąca do transportu lub przechowywania produktów.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach.
Grubość blachy z której wykonujemy produkt 0,8mm; 1,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x25mm
  • – 600x200x25mm
  • – 300x400x25mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

blacha-z-zamknięciem

Blacha aluminiowa cukiernicza zamykana

Blacha służąca do wypieku oraz ekspozycji produktów. Dzięki wyjmowanemu rantowi blacha może być 3 lub też 4 rantowa. Jest odporna na korozję, nie wygina się podczas pieczenia, szybko się nagrzewa i oddaje ciepło.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,5mm; 2,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x50mm
  • – 600x200x50mm
  • – 300x400x50mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

Blacha-stalowa1

Blacha stalowa 3 lub 4 rantowa

Nazywana także blachą czarną, popularna blacha służąca do wypieku wielu standardowych produktów piekarniczych i cukierniczych.
Nie wygina się podczas pieczenia, długo się nagrzewa i oddaje ciepło.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 0,6mm; 0,8mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x25mm
  • – 600x400x40mm
  • – 600x400x60mm
  • – 600x800x20mm
  • – 780x580x20mm
  • – 980x580x20mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

test2

Blacha aluminiowa perforowana 3 lub 4 rantowa

Blacha służąca do wypieku wielu standardowych produktów piekarniczych i cukierniczych.
Dodatkowa perforacja pozwala na szybszą cyrkulację powietrza, a co za tym idzie szybsze wypiekanie.
Świetnie sprawdza się w piecach obrotowych.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach. W przypadku blach 3 rantowych w formacie 780×580 i większych 4 narożnik zagięty jest pod kątem 45 stopni w celu wzmocnienia. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,5mm; 2,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x20mm
  • – 600x800x20mm
  • – 780x580x20mm
  • – 980x580x20mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

nierdzewna blacha taca

Blacha nierdzewna 3 lub 4 rantowa

Blacha łącząca ze sobą zalety klasycznej blachy stalowej oraz aluminiowej.
Jest odporna na korozję, nie wygina się podczas pieczenia, bardzo odporna na uszkodzenia mechaniczne, długo się nagrzewa i oddaje ciepło.
Łatwa w utrzymaniu czystości, blachę można myć w zmywarkach.

Blacha jest gięta pod kątem 90 stopni i spawana w narożnikach. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 0,8mm; 1,0mm; 1,5mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x25mm
  • – 600x400x40mm
  • – 600x400x60mm
  • – 600x800x20mm
  • – 780x580x20mm
  • – 980x580x20mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

płaska

Blacha płaska

Podkład wykonany z blachy aluminiowej. Świetnie nadaje się do wykańczania wyrobów i łatwego ich przenoszenia.

Blachy wykonujemy z aluminium lub stali nierdzewnej. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,5mm; 2,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400mm
  • – 620x420mm
  • – 650x450mm

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

bagietka

Blacha do wypieku bagietek

Blacha służąca do wypieku bułek bagietkowych. Perforacja pozwala na szybszą cyrkulację powietrza, a co za tym idzie szybsze wypiekanie. Świetnie sprawdza się w piecach obrotowych.

Perforacja wykonana z blachy aluminiowej grubości 1,0mm; 1,5mm
Ramka wykonana z blachy aluminiowej litej grubość 2,0mm
Standardowa szerokość muldy 60mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400mm – 5 fal (fale 600mm)
  • – 600x400mm – 7 fal (fale 400mm)
  • – 780x580mm – 9 fal (fale 580mm)
  • – 780x580mm – 7 fal (fale 780mm)
  • – 800x600mm – 9 fal (fale 600mm)
  • – 800x600mm – 8 fal (fale 800mm)

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

hamburger

Blacha hamburger

Blacha służąca do wypieku bułek hamburgerowych. Perforacja pozwala na szybszą cyrkulację powietrza, a co za tym idzie szybsze wypiekanie.

Miski do wypieku mogą być wykonane z blachy litej lub perforowanej grubości 1,0mm; 1,5mm
Ramka wykonana z blachy aluminiowej litej grubości 1,5mm

Standardowe wymiary:

  • – 600×400 12 gniazd (średnica gniazda 100mm)
  • – 600×400 8 gniazd (średnica gniazda 120mm)
  • – 600×400 6 gniazd (średnica gniazda 150mm)
  • – 780×580/800*600 24 gniazda (średnica gniazda 100mm)
  • – 780*580/800×600 15 gniazd (średnica gniazda 120mm)
  • – 780*580/800*600 120 gniazd (średnica gniazda 150mm)

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

zapiekanka

Blacha  zapiekanka/hot-dog

Służąca do wypieku zapiekanek lub bułek hotdogowych. Dołki wypiekowe mogą być płaskie lub półokrągłe.

Dołki wypiekowe wykonane z blachy aluminiowej perforowanej lub litej grubości 1,0mm; 1,5mm.
Ramka wykonana z blachy aluminiowej litej grubość 2,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600×400 dołki wypiekowe 295x60mm (10 dołków)
  • – 800×600 dołki wypiekowe 295x60mm (24 dołki)

Wykonujemy także blachy w/g wzoru i wymiarów klienta

mufiny

Blacha aluminiowa do wypieku mufinów lub ciastek typu cupcakes

Blacha dzięki licznym otworom i dnie wykonanym z blachy perforowanej pozwala na równomiernie wypieczenie ciastek.

Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,5mm;

Standardowe wymiary:

  • – 600×400 otwór 45mm ( 54 papiloty) – Blacha na mufiny
  • – 600×400 otwór 70mm ( 24 papiloty) – Blacha na mufiny
  • – 600×400 otwór 60mm ( 24 papiloty) – Blacha na Cup Cake

Wykonujemy także blachy w/g wymiarów klienta

złota

Taca wystawowa złota 3 lub 4 rantowa

Bacha służąca do ekspozycji produktów piekarniczych i cukierniczych. Jej złoty kolor świetnie podkreśla wygląd eksponowanych na niej wyrobów.

Blacha wykonana jest z aluminium i poddana została procesowi anodowania. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,0mm

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x15mm
  • – 600x200x15mm
  • – 300x400x15mm

Wykonujemy także blachy wystawowe złote w/g wymiarów klienta

czarna

Taca wystawowa czarna 3 lub 4 rantowa

Bacha służąca do ekspozycji produktów piekarniczych i cukierniczych. Świetnie komponuje się z jasnym, nowoczesnym wyposażeniem cukierni lub sklepu

Blacha wykonana jest z aluminium, blacha malowana. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,0mm.

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x15mm
  • – 600x200x15mm
  • – 300x400x15mm

Wykonujemy także blachy wystawowe czarne w/g wymiarów klienta

nierdzewna blacha taca

Taca wystawowa nierdzewna 3 lub 4  rantowa

Bacha służąca do ekspozycji produktów piekarniczych i cukierniczych. Świetnie komponuje się z jasnym, nowoczesnym wyposażeniem cukierni lub sklepu

Blacha wykonana jest z blachy nierdzewnej. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 0,8mm.

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x15mm
  • – 600x200x15mm
  • – 300x400x15mm

Wykonujemy także blachy wystawowe nierdzewne w/g wymiarów klienta

srebrna

Taca wystawowa aluminiowa 3 lub 4 rantowa

Bacha służąca do ekspozycji produktów piekarniczych i cukierniczych. Jej srebrny kolor świetnie podkreśla wygląd eksponowanych na niej wyrobów.

Blacha wykonana jest z aluminium. Grubość blachy z której wykonujemy produkt 1,0mm.

Standardowe wymiary:

  • – 600x400x15mm
  • – 600x200x15mm
  • – 300x400x15mm

Wykonujemy także blachy wystawowe złote w/g wymiarów klienta

silikon

Blacha silikonowana

Na życzenie klienta wykonujemy silikonowanie blach aluminiowych litych lub perforowanych.